Telefonos csalók

2024.03.13. 09:45

A rendőrségre hivatkozva próbálnak meg pénzt ki csalni. Ne dőljön be!

Telefonos csalók azzal a történettel próbálnak megtéveszteni gyanútlan embereket, hogy hozzátartozójuk rendőrségi őrizetben van, és csak pénz fejében engedik ki.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Sürgős felhívás érkezett kedden a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint írják, az elmúlt órákban a vármegye több településéről érkeztek bejelentések telefonos csalókról. Az idegenek vezetékes telefonon hívják fel a gyanútlanokat, azzal a történettel, hogy közeli hozzátartozójuk bajba keveredett, ami miatt a rendőrök elvitték őket, de bizonyos összeg fejében kikerülhetnek a rendőrségi őrizetből.

Komlósiné Kiss Anett szóvivő azt hangsúlyozta, hogy a hatóságok hasonló dolgokkal sosem keresik meg az embereket. Kérik, hogy akit hasonló történettel keresnek meg telefonon, legyen elővigyázatos, és soha ne adjon esélyt a csalóknak. Bontsák a vonalat, és azonnal hívják a szeretteiket, hogy megnyugtassák magukat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában