Közlekedés

2024.03.11. 11:10

Jogsi nélkül vezetett, letarolt mindent, ami az útjába került

Se jogsi, se biztonsági öv, ráadásul egy másik kocsi rendszámát szerelte fel az autóra az a sofőr, aki Gyulajon hídkorlátnak, kerítésnek, telefonoszlopnak és egy telefonfülkének is nekiütközött.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: police.hu

Gyulajon egy autós közlekedett vasárnap kora este a Magyar utca irányából a Szent Imre téren keresztül, a Kossuth Lajos utca irányába. Haladása során feltehetően rosszul választotta meg a sebességét, az útkereszteződésben megcsúszott, először egy híd korlátjának, majd egy kerítésnek, telefonoszlopnak és végül egy telefonfülkének ütközött.

A sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, KRESZ vizsgát soha nem tett, a biztonsági övet nem használta. Az autóra egy másik kocsi rendszámát szerelte fel. Az engedély nélküli vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztásán kívül egyedi azonosítójellel visszaélés bűntette miatt is felelősségre vonták – mondta el Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában