Bolti szarka

2024.04.04. 16:01

Fizetés nélkül több mint százezer forintnyi árut tolt ki az üzletből

Több mint százezer forint értékben töltötte meg a bevásárlókocsiját egy szekszárdi nő, aztán fizetés nélkül távozott a szupermarketből.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Nagybevásárlást hajtott végre egy nő, csak éppen fizetni nem akart a termékekért, így most kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat ellene a Szekszárdi Járási Ügyészség.

A 44 éves szekszárdi nő 2023. december 31-én délután egy szekszárdi szupermarketből különböző termékeket tulajdonított el oly módon, hogy azokat a nála lévő bevásárlókocsiba helyezte, majd fizetés nélkül távozott – ahogy arról már korábban beszámoltunk. Az eltulajdonított árucikkek között akadt kávé, WC papír, mosószer, konyhai mérleg, sajt, étolaj, liszt, cukor, továbbá gomba, virsli, paradicsom, tökmag, teasütemény és egy kés is. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladta a százezer forintot, melynek nagy része az ellopott termékek lefoglalása útján megtérült.

A büntetett előéletű, speciális bűnismétlő vádlottal szemben a járási ügyészség végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását, a felfüggesztés idejére pártfogó felügyelet alkalmazását, valamint a meg nem térült kár értékéig vagyonelkobzás elrendelését szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál – tájékoztatott dr. Páli Péter József, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában