Katasztrófavédelem

2024.04.07. 08:00

Idei első ülését tartotta az Ellenőrzési és Koordinációs Bizottság

A szervezetek közötti gördülékeny együttműködés érdekében elengedhetetlen személyes kapcsolatok szerepét hangsúlyozta dr. Balázs Gábor, a vármegye katasztrófavédelmi igazgatója.

Révészné Hanol Erzsébet

A Tolna Vármegyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottsága idei első ülését tartotta csütörtökön a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. 

Fotó: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szervezet a Tolna Vármegyei Kormányhivatal koordinációs feladatainak ellátását elősegítő állandó fórum, elnöke dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. Ő köszöntötte a megjelenteket a személyes kapcsolatok szerepét hangsúlyozva. Mint mondta, ez elengedhetetlen a szervezetek közötti gördülékeny együttműködés érdekében. Röviden ismertette az előre elfogadott munkaterv pontjait, a meghatározott ellenőrzési prioritásokat, továbbá a közös ellenőrzések tartalmát és ütemtervét.

Ezt követően a Tolna Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály képviseletében Nagy Balázs a főosztály ellenőrzési rendszerének működéséről tartotta meg prezentációját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában