Kiemelkedő szolgálati tevékenység

2024.04.29. 08:00

Soron kívül tűzoltó ezredessé léptették elő Sárossy Gábort

A Tűzoltóság Napja alkalmából tűzoltó ezredessé léptették elő Sárossy Gábor tűzoltó alezredest, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság polgári védelmi főfelügyelőjét.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: ORFK

Közös ünnepségen emlékeztek meg pénteken az Országos Rendőr-főkapitányság székházában Szent Györgynek, a rendőrség, és Szent Flóriánnak, a tűzoltók és a tüzes mesterségek védőszentjének napjáról. A rendezvényen az év hivatásos állományú tagjait is elismerték. Az ünnepségen dr. Rétvári Bence, miniszterhelyettes, belügyi államtitkár köszöntötte a kitüntetetteket.

Az elismerésben részesülők között van Sárossy Gábor tűzoltó alezredes, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatóhelyettesi Szervezet Vármegyei Főfelügyelőség polgári védelmi főfelügyelője, akit kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül soron kívül tűzoltó ezredessé léptetett elő dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában