rendőrségi hírek

2017.12.13. 13:00

Radó Roland lett az év iskolarendőre Tolnában

Nemrég országos szakmai konferencia keretében értékelték az iskolarendőr-programot, egyúttal elismerték a területen kiemelkedő tevékenységet végző egyenruhásokat.

TEOL

Az Országos Rendőr-főkapitányságon 2017. december 12-én szakmai konferencia keretén belül értékelték a 2008-ban indult iskolarendőr-program eredményeit. Ezt követően átadták „Az év iskolarendőre” díjakat azon kollégák részére, akik az elmúlt évben végzett munkájuk által nagyban hozzájárultak a program szakmai színvonalának emeléséhez, eredményeihez.

Tolna megyéből Radó Roland százados, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője részesült az elismerésben, melyet Papp Károly altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője adott át neki.

Radó Roland százados az „Iskola rendőre” program elindulása óta aktív tagja a kezdeményezésnek. Koordinálja az iskola rendőrök tevékenységét, szakmai iránymutatást ad részükre, valamint iskolarendőri feladatokat is ellát.

Aktívan részt vesz a területi szerv által szervezett baleset-megelőzési versenyeken illetve önállóan helyi szintű hasonló rendezvényeket szervez.

Az illetékességi területén levő általános iskolában folyamatosan tart közlekedésbiztonsági előadásokat minden korosztály részére; a tanárokkal és az igazgatókkal is folyamatosan tartja a kapcsolatot. Minden felkérésnek szívesen, és pontosan eleget tesz. Fenti tevékenységet eredeti beosztása mellett hajtja végre.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában