évértékelés

2018.02.12. 16:20

Élményekben gazdag évet zártak a zombai idősek

Balázs László, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock illusztráció

Élményekben gazdag 2017-es évet zárt a Zombai Nyugdíjasok Érdekszövetsége. Barabás Jánosnétól, a szervezet elnökétől megtudtuk, a szűkös keretek ellenére az elnökség igyekezett tartalmas és sokrétű programokkal megtölteni a csoport eseménynaptárát.

Megtartották szokásos, tavaszi-őszi baráti találkozójukat, vendégül látva a kistérségi nyugdíjas szervezeteket. A hölgyeket és urakat egy jó hangulatú rendezvény keretében köszöntötték.

Kulturális programként a Csurgó zenekar fellépését és a nótakedvelők műsorát tekinthették meg a tagok a szekszárdi Agóra Rendezvénytérben. Felkerestek két gyógyfürdőt: jártak Tamásiban és Szigetváron, utóbbi városban megtekintették a híres várat. Kirándulást szerveztek a lengyeli Anna-forráshoz, az erdei iskolában finom ebéd várta a résztvevőket.

A falunapon, szüreti napon is képviselték a szervezetet, ahol az Őszirózsa Dalkör lépett fel. A gasztronómiai esten finom vacsorával és süteményekkel kínálták a vendégeket. Az évet meghitt ünnepséggel, a karácsonyváróval zárták.

Barabás Jánosné közölte, mindezek mellett a szervezet dalköre részt vett a nyáron zajló nyugdíjas kulturális fesztiválon és az évente lebonyolítandó dalos találkozón.

Természetesen a saját programjaik mellett a térség társszervezeteinek összejöveteleire és rendezvényeire szóló meghívásoknak is eleget tettek. Így elmondható, hogy egy igazán mozgalmas, aktív évet zárhatott a zombai nyugdíjas egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában