közéleti fórum

2018.03.12. 19:35

Fontos, hogy képben legyenek

Budavári Kata, fotó: Mártonfai Dénes

Nyolcadik alkalommal hívta fórumra a város vezetése Szekszárd közéletének meghatározó szereplőit, többek között kitüntetettjeit, intézmények, civil szervezetek vezetőit, képviselőit.

Akárcsak néhány nappal ezelőtt a gazdasági élet szereplőinek, Ács Rezső polgármester hétfőn este is a megyeszékhely elmúlt évi gazdálkodásáról, az elmúlt évek gazdálkodását jellemző tendenciákról, valamint a megvalósult, folyamatban levő és tervezett beruházásokról, fejlesztésekről számolt be a Babits Mihály Kulturális Központban.

Az idei találkozó igen aktuális volt, hiszen több olyan beruházás is kilátásban van a Modern Városok Program mellett a TOP, a Zöld Város Program és a JETA támogatás révén, amelyek jelentősen növelik a város lakosságának komfortérzetét, gazdaságának stabilitását.

A prezentációból kiderült: hamarosan indul az uszoda építése, megújulnak az iskolák és a szakképzés is hatalmas fejlesztés kapujában áll. Mindezek mellett az önkormányzat stabilan gazdálkodik, nőtt a város vagyona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában