diákigazgatók

2018.03.13. 19:30

Polgármesteri kézfogás a diákigazgatókkal

Szeri Árpád, fotó: Makovics Kornél

Nem kétséges, hogy a Garay Gimnázium diákigazgatói – mivel ketten vannak – arra érdemes, rátermett, ifjonti derűvel, valamint befolyással egyaránt bíró fiatalok. Éppen ezért az sem véletlen, hogy immár visszatérően Szekszárd városvezetője erősíti meg őket kézfogásával hivatalukban. Így történt ez ma reggel az Alma Mater tornatermében, ahol a gimnázium felsorakozott osztályai előtt, a Garay-napok nyitányaként zajlott le az eredményhirdetés.

Heilmann Józsefné igazgató köszöntő beszéde után Gerzsei Laura 12. B. osztályos tanuló ismertette a végén már óriási üdvrivalgás övezte végeredményt: nyert a 11. D. osztály, így a két diákigazgató az elkövetkező esztendőre Simon Anett és Dahud Emil lett.

– A győztesek szép és tartalmas ígéreteket tettek – többek között erre mutatott rá Ács Rezső, Szekszárd polgármestere gratulációjában. – Ez a választás felkészít benneteket arra, hogy felnőttkorban is éljetek ezzel  lehetőséggel. Ezt követően a városvezető Gerzsei Péterrel, a Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatójával együtt átadta az iskolaigazgatói iroda stilizált kulcsát a két gimnazistának. 

A beiktatást követően a diákigazgatók ismertették lapunknak programjuk egy-egy fontos elemét. – Osztályunk régi terve egy disznóvágás lebonyolítása – mondta Simon Anett. – A jövő év februárjára ütemeztük be ezt az iskolai disznóvágássá szélesülő programot, melynek a gimnázium adna otthont.

– Ugyancsak szeretnénk megvalósítani egy iskolai menzát – folytatta Dahud Emil. – Sok diák panaszkodik, hogy délután két óra körül már nem tud hova menni ebédelni. Felvettük a kapcsolatot egy közeli étteremmel és reméljük, sikerrel járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában