mulatság

2018.03.21. 12:20

Szülők, nevelők rendezték a bált

Balázs László

Az Aranyerdő óvoda és bölcsőde gyermekeiért idén is összefogtak a karitatív, adni akaró helyiek – írja az infotamasi.hu portál.

Az idei évben önálló szülői szervezéssel valósult meg az egész intézményt érintő jótékonysági rendezvény, a szervezők köszönik a lelkes szülői közösség aktív munkáját.

A zenés-táncos mulatság a Béri Balogh Ádám Gimnáziumban zajlott – a helyiség megtelt segítő szándékú tamásiakkal –, színes dekoráció, nagy táncparkett és egy kéttagú zenekar várta a vendégeket. A népes vendégsereget Weil Péterné Szirmai Mária köszöntötte, majd a Taxi zenekar gondoskodott a jó hangulatról.

Az óvodásokat és bölcsődéseket többféleképpen lehetett támogatni: belépőjeggyel, támogatói jeggyel, tombolavásárlással, illetve felajánlásokkal, amelyekkel az adakozók természetesen az intézményt és a gyerekeket támogatják – áll a weboldal tudósításában. A szülők és nevelők jó hangulatban táncolták át együtt az estét, amely nem csupán a csapatösszetartást erősítette, de a gyerekek javát is szolgálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában