megmérettetés

2018.04.29. 13:00

Legyőzték a NATO-akadálypályát

Szeri Árpád, fotó: beküldött kép

Kiváló eredményt ért el az FM DASZK Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium csapata az Országos Haditorna Versenyen. A fiatalok a fővárosban rendezett döntőről ezüstérmet hoztak haza.

A megmérettetésre a megyei bajnokok jutottak be, valamint meghívást kapott a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola három csapata is, utóbbiak tavaly az első három hely mindegyikét megszerezték. A versenyben lövészet, gránáthajítás, tájékozódási futás, elsősegélynyújtás, honvédelmi totó, tájolás, távbecslés, fegyveres váltófutás és a különösen embert próbáló NATO-akadálypálya várt a diákokra.

A gránáthajítást és az akadálypályát a Csapó teljesítette a legjobban, ezért a csapat tagjai, az ezüst mellett, különdíjat is kaptak. Az iskola hősei: Kis Balázs, Kósa Edmond 11. rendészeti, Kuti Gergő, Végh Csaba 10. rendészeti osztályos tanulók. Felkészítő tanáraik: Szommer Attila, Ordas András, Demkó Csaba főtörzsőrmester. A felkészítést a szekszárdi Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában