Helybeli fiatalok is bemutatkoztak

2018.04.15. 17:30

Nemzeti Tehetség Roadshow-t rendeztek olimpiai bajnok vendéggel

Szeri Árpád, fotó: Makovics Kornél

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük azoknak, akik saját sportágukban kiemelkedő erdeményeket várnak önmaguktól? A kérdésre Dombi Rudolf, a londoni olimpia aranyérmes kajakozója válaszolt a hétvégén Szekszárdon tartott Nemzeti Tehetség Roadshow-n. A bajnok szerint kiváltképp fontos az, hogy szívvel-lélekkel műveljük a választott sportot, még akkor is, ha az eredmények nem azonnal érkeznek.

Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft. szervezésében immár negyedik alkalommal útjára indított rendezvénysorozaton az illusztris vendég mellett számos már különlegesség és érdekesség is fogadta a fiatalokat, mindenekelőtt az általános iskolás korú gyermekeket. A szervezők játékos és interaktív standokkal, helyi tehetséges fiatalok előadásaival várták az ifjú közönséget. Az érdeklődők a rendezvényen megismerkedhetnek a slam poetry rejtelmeivel, valamint mozgásérzékelős videójátékokat is kipróbálhattak. A Futura élményközpont látványos kísérletekkel készült, a LÁSS Egyesület pedig a látássérültek mindennapjait mutatta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában