Megnézték az új csarnokot is

2018.05.28. 09:30

A mezőgépgyártók tartottak konferenciát a Ferropatentnél

Mauthner Ilona, fotó: Makovics Kornél

A Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) szakmai konferenciát tartott tegnap Szekszárdon, melynek a Ferropatent Csoport székhelye biztosított helyszínt, a szövetség egyik tagjaként. A rendezvény címe: korszerű inputok a mezőgazdasági gépgyártásban. A MEGOSZ taglétszáma idén negyvennégyre bővült, melyet kiegészít a huszonhárom pártoló tag. A szövetség tevékenysége sokrétű, a szakmai rendezvények, értekezletek szervezése mellett a kormányzati szervekkel is együttműködnek, és részt vesznek szakmai anyagok kidolgozásában.

A meghívott előadók kiváló szakemberek voltak, többek között Dobránszky János akadémiai professzor, a műszaki egyetem oktatója. Többek között a mezőgazdasági gépek gyártásáról, az acélipari trendekről, piacról, a vegyi anyagok gyártási és karbantartási folyamatáról hangzottak el előadások. A vendégek természetesen a Ferropatent üzemeit is végignézték, így az új csarnokot is, mely jelentős beruházásként készült el a közelmúltban. A Ferropatent negyedik csarnokát saját erő mellett pályázati forrásból építette fel a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában