kitűnő tanulók

2018.06.15. 10:20

Ajándékot adunk a kitűnő diákoknak

TEOL, fotó: shutterstock illusztráció

Színötös címmel játékot hirdetünk a teol.hu oldalon, illetve a Tolnai Népújságban. Azoknak a szülőknek, törvényes képviselőknek a jelentkezését várjuk, akiknek az általános iskolás korú gyermeke a 2017/2018-as tanévben kitűnő bizonyítvánnyal végzett.

A www.teol.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet nevezni, amelyhez mellékelni kell egy fotót a gyermekről és a kitűnő bizonyítványról, valamint szükséges a kitöltött és aláírt szülői beleegyező nyilatkozat feltöltése is a részvételhez.

Kérjük, hogy azt is írják meg, hogy a fotó melyik településen készült, és a gyermek melyik általános iskola tanulója. Egy képen csak egy gyermek szerepelhet.

Jelentkezni 2018. június 15. éjféltől július 5., 23 óra 59 percig lehet. A beküldött fotókat július 10. és augusztus 10. között a Tolnai Népújságban és a teol.hu-n is közzétesszük. A résztvevők mindegyike garantált ajándékot, egy karszalagos belépőt kap a pécsi Mecsextrém Parkba.

A játék kapcsán érdeklődni lehet a [email protected] e-mail-címen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában