családi nap

2018.06.12. 13:30

Átírta a programot az időjárás

Hanol Erzsébet, fotó: beküldött kép

dav

Közel kétszáz vendége volt szombaton a Hungária Takarék családi napjának, amelynek idén Csikóstőttős adott otthont.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, hogy az időjárás egy kissé közbeszólt, így például a parasztolimpia elnevezésű programot félbeszakította az eső. Holott nagy izgalmakat ígértek a versenyszámok, amelyek között volt gumicsizma-hajítás, tojásgyűjtés, okosparaszttotó és kötélhúzás is.

A horgászverseny viszont gond nélkül lezajlott a falu horgásztaván, illetve a főzés sem maradt el, így a gasztronómián volt a hangsúly. Régiónként – Mecsek, Kapos, Dunaföldvári és Duna-menti – készültek az ételek, valamint a központ is kivette a részét a főzésből, sütésből. Készült például hagyományos pörkölt, lecsós hús és halászlé is, de olyan csapat is volt, amelyik inkább a grillezés mellett döntött.

A gyerekeknek játékokkal, légvárral készültek, délutánra pedig az időjárás is megszánta a programot, és kisütött a nap. A lényeg a csapatépítés volt – emelte ki Pintér Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában