elismerés

2018.06.05. 18:10

Díjat kapott a mesefesztivál

Budavári Kata, fotó: beküldött kép

Ismét eredményesen szerepelt Szekszárd az Országos Városmarketing Díj kapcsán életre hívott megmérettetésen.

A meghirdetett hét tárgykör közül a rendezvény, esemény kategóriában nyújtotta be pályázatát a megyeszékhely, és a tizenkét fős szakmai zsűri döntése alapján városmarketing gyémántdíjjal és védjeggyel jutalmazta a Szekszárdi Háry János Mesefesztivált.

A díjat dr. Haag Éva alpolgármester vette át Budapesten a Magyar Marketing Szövetség által szervezett Márkamonitor Márkaépítés konferencián. A 2018-ban immáron harmadik alkalommal megrendezett Mesefesztivál célja, hogy fiatal tehetségeket mutasson be a Szekszárdon, illetve a térségben élő gyermekeknek, akik a programok alkalmával testközelből élhetik át a mesevilág varázslatát.

Az idén is nagy sikerrel zajló rendezvényen a közönség megismerkedhetett neves meseírókkal, illusztrátorokkal, előadó-művészekkel. Szekszárd városa már kétszeres gyémánt-díjasnak mondhatja magát, hiszen tavaly a Szekszárdi Szüreti Napok is kiérdemelte a rangos elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában