szín5ös

2018.06.27. 13:00

Még lehet jelentkezni Szín5ös akciónkra

Hanol Erzsébet, fotó: Makovics Kornél

Még mindig lehet jelentkezni lapunk, a Tolnai Népújság, illetve a TEOL Színötös elnevezésű játékára. Szép számmal érkeztek már nevezések, de bízunk benne, hogy még több Tolna megyei gyermek kitűnő bizonyítványáról számolhatunk be a nyár folyamán. Azoknak a szülőknek, törvényes képviselőknek a jelentkezését várjuk, akiknek az általános iskolás korú gyermeke a 2017/2018-as tanévben kitűnő bizonyítvánnyal végzett. Természetesen azok a gyerekek sem maradnak ki, akik az első osztályt fejezték be júniusban, és ezért érdemjeggyel még nem, csak írásban értékelték a tanévi munkájukat. Emellett az sem kizáró ok, ha a diák magatartásból nem kapott jelest.

Nevezni az ITT elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet, amelyhez mellékelni kell egy fotót a gyermekről és a kitűnő bizonyítványról, valamint a részvételhez szükséges a kitöltött és aláírt szülői beleegyező nyilatkozat feltöltése is.

Kérjük, hogy azt is írják meg, hogy a fotó melyik településen készült, és a gyermek melyik általános iskola tanulója. Egy képen csak egy gyermek szerepelhet.

Jelentkezni 2018. július 5-én 23 óra 59 percig lehet. A beküldött fotókat július 10. és augusztus 10. között a Tolnai Népújságban és a TEOL-on is közzétesszük. A résztvevők mindegyike garantált ajándékot, egy karszalagos belépőt kap a pécsi Mecsextrém Parkba.

Amennyiben a játék kapcsán kérdés merül fel, érdeklődni lehet a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában