dombóvár

2018.06.06. 14:44

Szántót ad a város egy közművesített ingatlanért

Hanol Erzsébet

Ingatlancserében állapodott meg egymással a dombóvári önkormányzat és a Viessmann Technika Dombóvár Kft. A cég központja melletti, most még szántóként bejegyzett önkormányzati tulajdonú területért cserébe a Köztársaság úti közművesített, jól megközelíthető ingatlanegyüttesét ajánlotta fel a kft. Ez egy ezer négyzetméteres üzemcsarnokot, kiszolgáló helyiségeket, parkolókat és kamionfordulót foglal magában. Szabó Loránd polgármester elmondta, hogy az ingatlanegyüttes pontosan beleillik a képviselő-testület fejlesztési elképzeléseibe, és a tervezett tüskei ipari park központja lehet, ide értve egy inkubátorházat is. A kazángyártással foglalkozó Viessmann a tulajdonába került területen jelentős fejlesztéseket és munkahelyteremtést tervez.

Mindkét ingatlan becsült értéke meghaladja a 100 millió forintot. A 13 millió forintos különbözetet idén december 15-ig fizeti meg az önkormányzat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában