tábor

2018.07.18. 18:34

Izgalmas és sűrű a program a táborban

Budavári Kata

Rendkívül izgalmas és sűrű a program a cseresznyési napközis Erzsébet táborban. Mint azt Nagy Vivien táborvezetőtől megtudtuk, ezen a héten hatvanöten, de előfordul, hogy kilencvenen-százan is összejönnek a Cseresznyés Pajta Rendezvényközpontban.

 

A hétfő az ismerkedésé, a csapatépítésé volt. Az összerázódást a szekszárdi Csigabiga Alapítvány munkatársai és terápiás kutyái is segítették. A továbbiakban az általános iskolás korú, jobbára alsó tagozatos gyerekek kézműveskedtek, lovaskocsiztak, sárkányhajóztak, és mert a tábornak az is célja, hogy környezettudatos élet felé terelje őket, az Energiaházban kvíz feladatokat oldottak meg.

Nagy Vivien tájékoztatása szerint a csütörtöki napot gemenci kirándulásra szánják a szervezők, ekkor a pörbölyi ökoturisztikai központot veszik célba a táborozók. Pénteken aztán újra Cseresznyésben töltik a napot a gyerekek. A nyáron folyamatosan tartanak napközis táborokat a Cseresznyés Pajtában, ahol a gyerekek jó levegőn vannak, és a szervezők nem hagyják őket unatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában