támogatás

2018.08.18. 15:00

Árva gyerekeket segít az alapítvány

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

A Bátaszéki Árva Gyermekekért Közalapítvány idén is támogatja a város közigazgatási területén élő azon árva gyermekeket, akik közép-, illetve felsőfokú tanintézetek nappali tagozatán folytatják tanulmányaikat.

Az ezzel kapcsolatos kiadásokhoz (tankönyvek ára, vizsgadíjak, kollégiumi, illetve lakásköltségek) nyújtanak részben egyszeri segítséget azoknak, akik pályáznak és nyernek. A pályázatokat, jelentkezéseket írásban, elsősorban felsőfokú tanintézmények nappali tagozatos hallgatóitól várja a közalapítvány. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó adatait, a tanintézmény nevét és címét, illetve iskolalátogatási igazolást is csatolni kell. A pályázatokat szeptember 30-ig várják, a Bátaszéki Árva Gyermekekért Közalapítvány címére a polgármesteri hivatalba kell beküldeni.

A támogatásra fordított összeg kétszázötvenezer forint idén is. A közalapítvány tavaly öt diáknak tudott segítséget nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában