mesterfokozat

2018.09.05. 09:30

Két tamási atléta vehetett át elismerést

Balázs László

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnáziumban mesterfokozati elismeréssel díjazták a kiemelkedő sportteljesítményű diákokat. A Tamási Tam-Bau Atlétikai Klub két tagja vehetett át elismerést – írja az infotamasi.hu internetes oldal.

Strigencz Zalán a mesterfokozat I. díjat kapta az országos bajnokságon, illetve nemzetközi versenyen elért eredményeiért. Az olaszországi Majanóban 2017-ben huszonhatodik alkalommal megrendezett nemzetközi gyermek- és serdülő versenyen diszkoszvetésben első helyezést ért el (43,01 méter).

Zalán a tizenhat fiatal atlétát felvonultató számban olasz versenyzőket utasított maga mögé: Denis Bellin 32,47, Bruno Nora 32,04 métert dobott. Ezen a versenyen tizennyolc ország fiatal sportolói szerepeltek. Zalán a tanulmányi eredményei alapján ösztöndíjban is részesült, melyet Tamási Város Önkormányzatának Alapítványa biztosított.

Beke Petra az országos bajnokságon és nemzetközi versenyen elért kiemelkedő eredményeinek díjazásául mesterfokozat II. elismerésben részesült. Kitűnő tanulmányi bizonyítványát könyvjutalommal díjazták.

Lacza András, a Tamási Tam-Bau Atlétikai Klub edzője szintén átvehette a mesterfokozat I-II. emléktárgyakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában