Ki? Mit? Tud?

2018.09.28. 18:10

Táncos páros képviseli Tolna megyét

Ihárosi Ibolya

Fotó: Mártonfai Dénes

Roma fiatalok országos Ki? Mit? Tud?-jának megyei elődöntőjét rendezte meg a rendőrség megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoportja pénteken a Babits Mihály Kulturális Központban. A programban szerepelt népzene, népdal és tánc és egy öttagú tamburazenekar is Bátáról. A vetélkedést az általános és a középiskolás korosztály számára hirdették meg.

Összesen tizenhárom, magas színvonalat képviselő produkcióról döntött a zsűri, amelynek tagja volt Csötönyi László, tanár és versmondó, dr. Biró Attila, rendőr ezredes, a megyei főkapitányság közrendvédelmi osztályának a vezetője, Pongó Ignác, az országos roma önkormányzat Tolna megyei képviselője, valamint Mihalovics Zsolt, bogyiszlói zenepedagógus, zenész. A zsűri döntése szerint első helyen a Balogh Patrik és Budi Letícia néptáncos páros végzett. Ők képviselik a megyét az október 27-én sorra kerülő országos döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában