első helyen végzett két osztály

2018.10.03. 19:20

A gyakorló diákjai a legtekerősebbek

A polgármester adta át a díjakat az első helyen végzett két osztálynak .

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Nem kétséges, hogy a Szekszárdi Gyakorló Általános Iskola kisdiákjai lelkesíthetőek a jó cél érdekében, szeretnek mozogni, sportolni és kedvenc közlekedési eszközük a kerékpár. Ezzel magyarázható az, hogy a legutóbbi autómentes napon ismét ezen intézmény tanulói közül pattantak a legtöbben nyeregbe, szüleikkel együtt.

El is nyerték a legtekerősebb osztály címet. Ezt a versenyt az önkormányzat és a Zöldtárs Alapítvány hirdette meg a megyeszékhely iskolái számára. Az elismeréseket tegnap a gyakorló aulájában nyújtotta át a holtversenyben első helyen végzett két csapatnak Ács Rezső. A város polgármestere a zsinórban háromszor nyertes 5. a osztály számára végleges birtokba adta a serleget, az 1. a pedig vándorkupában részesült egy évre. Előbbi huszonkettő, utóbbi huszonegy embert mozgósított, viszont az elsősök több szülővel kerekeztek.

– Az elmúlt négy évben mindig a gyakorló diákjai végeztek az élen – mondta Ács Rezső. – Bízom abban, hogy a többi iskola is felveszi a kesztyűt és jövőre nehezebb lesz a döntéshozók dolga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában