katasztrófavédelem

2018.10.31. 19:10

Az ellenőrzésekről volt szó az ülésen

TN

Második féléves soros ülését tartotta a Tolna Megyei Államigazgatási Kollégium Ellenőrzési és Koordinációs Bizottsága – tette közzé honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az ülés során a bizottság tagjai áttekintették az idei első félévben végrehajtott ellenőrzésekről, a koordinált ellenőrzések tapasztalatairól készített beszámolókat.

Gerendai Éva tűzoltó százados, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának vezetője bemutatta a katasztrófavédelem különböző szerveinek, szintjeinek ellenőrzéseit, azok menetét, funkcióját, célját. A szolgálatvezető az ellenőrzések fontosságát és a vezetők részére történő visszacsatolás jelentőségét hangsúlyozta előadásában.

Elmauer Szilárd rendőr alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálatának vezetője a rendőrség ellenőrzéseiről tartott előadást, mely sok hasonlóságot mutat a katasztrófavédelem ellenőrzési rendszerével. Az alezredes tájékoztatója során a rendőrség speciális ellenőrzéseiről is beszélt és megosztotta tapasztalatait a jelenlévőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában