Vállalkozóbarát környezet

2018.10.05. 09:30

Ipari park épül Bátaszéken, hűtőházzal, tárolóval

Mauthner Ilona

Fotó: Mártonfai Dénes

Sajtótájékoztatót tartottak tegnap délelőtt a Bonyhádi úton, ahol hamarosan elkezdik egy új ipari park alapjainak a kiépítését. Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke örömmel tudatta a sajtó képviselőivel: közel 1,1 milliárd forintból iparterület és agrárlogisztikai központ létesül, valamint iskola és tanuszoda energetikai korszerűsítése valósul meg a városban.

Dr. Bozsolik Róbert polgármester az ipari parkról elmondta, egy hathektáros területről van szó, melyet minden közművel ellátnak – víz, villany, gáz, szennyvíz, csapadékvíz-elvezetés –, és ide várják a vállalkozókat, akiknek telephelyet biztosítanak majd itt. Érdeklődők már vannak, elsősorban építőipari, szállítmányozási valamint agrárjellegű vállalkozások. A beruházás teljes költségét a város pályázaton nyerte el, mely 267 millió forintot jelent. A tervezett munkák a jövő év nyarára fejeződnek be. Ide épül hamarosan az az agrárlogisztikai központ is, mely egy kétezer négyzetméteres csarnokból és egy hatszáz négyzetméteres tárolóból, hűtőházból áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában