Balázs Palival buliztak a szépkorúak

2018.10.02. 18:24

Születésnapi köszöntés is volt az Idősek Világnapján a bonyhádi színpadon

Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Remek hangulatban telt Bonyhádon Idősek világnapi rendezvény, amelyet a város vezetése és a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ közösen szervezett. A program kora délután egészségügyi szűrésekkel és előadással kezdődött, majd az ismert énekes, Balázs Pali műsorával folytatódott, aki romantikus dalaival szórakoztatta a közönséget. Az idősek fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel és energiával bulizták végig a rendezvényt.

A vendégeket Filóné Ferencz Ibolya polgármester köszöntötte, és beszédében a gondoskodást emelte ki. Továbbá azt, hogy a város vezetése megbecsüli, segíti az időseket és hálás nekik, hogy nyugdíjas éveiket is aktívan, közösségben töltik. Emellett jó erőt, egészséget kívánt valamennyi idősnek.

A műsor a vendéglátást megelőzően egy meglepetéssel zárult. Filóné Ferencz Ibolya – a közönséget is bevonva – énekkel és tortával köszöntötte a színpadon a születésnapját ünneplő műsorvezetőt, Vizin Balázst, a város kommunikációs munkatársát, aki őszinte hálával fogadta a figyelmességet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában