Csapó Dániel Szakközépiskola

2018.11.26. 09:30

Első alkalommal volt megyei gazdászbál a Csapóban

Mauthner Ilona

Fotó: Gottvald Károly

A megyében először rendezte meg az AM Dunántúli Agrárszakképző Központ, Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium a Tolna megyei Gazdászbált. Szombaton este megtelt az ünneplőbe öltözött vendégekkel az intézmény sportcsarnoka. A bál fővédnöke dr. Nagy István agrárminiszter volt, aki Horváth István, a megye országgyűlési képviselőjének meghívására érkezett Szekszárdra.

Az agrárminiszter nyitotta meg a gazdászbált, köszönetét fejezte ki a gazdatársadalomnak az idei évben végzett kiváló munkájukért, mellyel hozzájárultak a nemzetgazdaság öt százalékos növekedéséhez. A miniszter hangsúlyozta, a magyar gazdák sikeres munkája nélkül nem lenne sikeres a hazai mezőgazdaság.

A megnyitó után a Paksi Csillag Show Táncegyüttes és a Nagydorogi Búzavirág Néptáncegyüttes műsora következett, majd a kulturális programok után szolgálták fel a vacsorát. Volt tombola sok-sok nyereménnyel, és hajnalig szólt a zene, amit az Anytime-music zenekar biztosított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában