Egészség – Biztonság Nap

2018.11.24. 09:30

Első az egészség, a biztonság

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Egészség – Biztonság Napot szervezett a Bogyiszlói Általános Iskola alsós tanítói közössége Soós Lépő Rozália vezetésével. Boda Zoltán igazgató elmondta, bevezetésként Hacsa Mónika mozgatta meg a kicsiket, majd a Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium rendészeti osztályába járó tanulók tartottak önvédelmi bemutatót. A program sikerét jelzi, hogy a középiskolások a felső tagozatosok kérésére megismételték az önvédelmi gyakorlatokat.

A nap során vérnyomás és testsúly mérés is volt, illetve az egészséges táplálkozással is megismerkedhettek a gyerekek előbb elméletben, aztán gyakorlatban, hiszen elkészítették és elfogyasztották az ételeket. Ezt terítési bemutató és plakátkészítés egészítette ki. Bali Jánosné, az iskola aktív nyugdíjas pedagógusa az elsősegélynyújtást tanította meg a diákoknak, a rendőrségtől érkező dr. Buda Bernadett és Orsós Zoltán az internet veszélyeire hívták fel a figyelmet. Zárásként dr. Zacher Gábor főorvos, toxikológus tartott előadást minden falubeli érdeklődő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában