zombai férfikar

2018.11.20. 18:05

Zengett az ének a hőgyészi otthonban

Szeri Árpád

Fotó: Beküldött fotó

Kiváltképp hálás feladatnak tett eleget a nyolc hónapja alakult Zombai Férfikar, amikor nemrég elfogadta a Hőgyészi Platán Idősek Otthona szívélyes meghívását. A kórus több mint egy órás műsorral színesítette az otthonlakók életét. Az idősek nótával köszöntése után katonadalok következtek, majd Csiki János, a csapat vezetője, vidám anekdotákkal szórakoztatta az egyre felszabadultabb hangulatba kerülő hallgatóságot. Nagy szeretettel fogadták Balogh László erre az alkalomra írt és előadott, Ha megjön az ősz című versét is.

A műsor szüreti és vidám dalokkal zárult. Ekkor már nagyon sokan együtt énekeltek a kórussal és hálás tapssal vettek ígéretet arra, hogy a csapat a jövőben újra fellép az intézményben. Szigeti Róbert, az otthon igazgatója elismerését és köszönetét fejezte ki az önzetlen gesztusért és megerősítette a közönség kérését. Az együttesnek fennállása óta ez volt a nyolcadik szereplése, de még vár rájuk idén feladat, mert egyre népszerűbb a vidám férfiakból álló csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában