Völgységi Önkormányzatok Társulása

2018.12.18. 09:30

Eredményes évet zárhatnak

TN

cof

Fotó: Vizin Balázs

Schellné Simcsik Orsolya bemutatkozásával kezdődött a Völgységi Önkormányzatok Társulásának (VÖT) évzáró tanácskozása. Kakasd új polgármesterének október 28-ai megválasztása óta még nem nyílt lehetősége erre a körben. Filóné Ferencz Ibolya, a VÖT elnöke valamennyi településvezető nevében eredményes munkát kívánt neki – tájékoztatott Vizin Balázs kommunikációs munkatárs.

Összesen öt napirendi pontról tárgyaltak a bonyhádi Koller Panzióban tartott tanácskozáson. Valamennyi előterjesztésnek zöld utat adtak: elfogadták a Bonyhádi Gondozási Központ szakmai programjának, illetve a VÖT 2018. évi költségvetési határozatának módosításáról szóló előterjesztést. Beszámoló hangzott el a Völgységi Értéktár Bizottság 2018. évi munkájáról, valamint tájékoztató a társulás megújult szervezeti honlapjáról.

A program zárásaként Filóné Ferencz Ibolya valamennyi településvezetőnek, jegyzőnek, a hivatalok munkatársainak megköszönte egész éves példaértékű munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában