MESTER-M Díj

2018.12.17. 15:30

Meghosszabbította a határidőt a MOL

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

Meghosszabbította a jelentkezési határidőt a MOL Alapítvány, így egészen év végéig, azaz december 31-ig várják még a jelöléseket a MESTER-M Díjra Tolna megyéből is. Bárki jelölheti tanárát, egyénileg vagy akár csoportosan is, az online pályázati felületen keresztül, amely az alapítvány oldalán érhető el. A rangos díj anyagi és erkölcsi elismerés is egyben. Értéke egymillió forint személyenként.

Azoknak az áldozatkész, kiemelkedő szakmai és emberi kvalitású tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik ösztönzik a tehetséges gyerekeket a sport, a művészet és a tudomány területén, a tanítványaik példaképei, és sokat tesznek az ifjúságért a mindennapokban. A MOL alapítványa 2006 óta segíti a fiatalokat: az elmúlt több mint tíz év során közel négyezer tehetséget támogatott ötszáznyolcvanhét millió forinttal. Az alapítvány 2007-ben alapított MESTER-M Díja az elmúlt tíz évben az egyik legrangosabb szakmai elismeréssé nőtte ki magát. Eddig kilencvenöt utánpótlásedző és tehetséggondozó tanár részesült az elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában