Autómentes Nap

2019.01.26. 13:00

Elismerő oklevéllel díjazták a munkát

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

Elismerő oklevéllel díjazta az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Protheus Holding Zrt.-t, a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft.-t és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft.-t, amelyek a paksi önkormányzat megbízásából a 2018-as Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és megvalósítási feladatait látták el.

A polgármesteri hivatal Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoportja arról tájékoztatott, hogy az oklevéllel azokat az önkormányzatokat ismerték el, amelyek rendezvények szervezésében, valamint az állandó intézkedések indításában élen jártak és a legszorgosabb munkát végezték. A tavalyi nemzetközi programsorozatban Magyarország több mint 260 település részvételével ismét dobogós helyen végzett.

A paksi önkormányzat a jövőben is ezen az úton szeretne tovább haladni, ezért fontosnak tartják ráirányítani a figyelmet a biztonságos és környezetbarát közlekedésre, a fenntartható városi mobilitás megvalósítására, valamint a településen élők egészségének megóvására és komfortérzetének javítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában