nőnap és évértékelés

2019.03.09. 09:30

A közösségi szellem tartja egyben a csapatot

Budavári Kata

Fotó: Beküldött kép

Nőnappal egybekötött évértékelő közgyűlést tartott a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség, tájékoztatott Varga Ferenc elnök. A vezető beszámolójában sikeresnek ítélte a tavalyi nyolc nagy rendezvényt, amelyből négy kirándulás és fürdőzés volt. A találkozások közül kiemelte a kerek évfordulós születésnaposok ünnepségét, remélve, hogy az idén augusztusban százéves alapító tagot is köszönthetnek Nagy Istvánné, mindenki Terike nénije személyében. Az elnök a kiváló közösségi szellemmel magyarázta, hogy több, mint egy évtizede a tagság létszáma stabil.

Véleménye szerint jó nyugdíjasnak lenni Szedresben, ez annak is köszönhető, hogy a községi önkormányzat jelentős anyagi és erkölcsi támogatást nyújt a közösségnek. Ezt erősítette meg a nyugdíjasok megyei vezetősége részéről, Horváth Marcell, aki elmondta, hogy a megyei vezetőség több, mint fele a szedresi érdekszövetség tagja, és rendszeresen látogatják a magas színvonalú programokat.

Kispálné Andrika Julianna pénztáros a pozitív gazdálkodásról, Simon Lászlóné pedig a pénzügyi ellenőrző bizottság munkájáról számolt még be. Nőnap alkalmából ünnepi köszöntőt Kovács János polgármester mondott. A hölgyeknek és a vendégeknek a helyi kórus mulatós nótákkal, Andi Jánosné édesanyjától tanult dalokkal, Dombi Józsefné és Varga Gyuláné Hacsek és Sajó című vidám jelenettel, a vezetősségi tagok pedig virággal, virslivel és kávéval kedveskedtek. Az összejövetelt tombola és jó hangulatú bál zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában