rendezvény

2019.03.12. 12:30

Két nap neurológia: tanulságos esetek börzéjét tartották

TN

Fotó: Shutterstock

A megyei kórház neurológiai osztálya és Stroke Alapítványa a Magyar Neurológiai Társasággal együttműködésben nagyszabású tudományos programot rendezett Szekszárdon. A fő szervező Kondákor István professzor volt. A korábbi két, a szakmában nagy sikert aratott Országos Neurológiai Esetbörzéhez hasonlóan ez a mostani is kötetlen témaválasztású volt, amelyre nagy számú izgalmas előadást jelentettek be a résztvevők.

A tanácskozásra közel száznyolcvan résztvevőt vártak. Az esemény elismertségét jelzi a szakma országos hírű szaktekintélyeinek jelenléte valamennyi egyetemről.

A program egy olyan országos, akkreditált, elsősorban a neurológusokat, illetve a neurológus szakképzésben részt vevő kollégákat megcélzó rendezvény, volt, amelyen bárki, aki kedvet érzett egy érdekes, tanulságos eset bemutatására annak diagnosztikai, terápiás vagy akár emberi tanulságai miatt, erre lehetőséget kapott. A rendezvény jó lehetőséget teremtett ritkább kórképekben és meglepő tünettanokban történő elmélyedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában