Miss Alpok Adria

2019.03.31. 17:00

Minden nap csinos a királynő

Szeri Árpád

Fotó: Molnár Gyula

Tizennégy gyönyörű lány lépett a közönség elé szombaton Pakson, az Erzsébet Nagy Szállodában, a Miss Alpok Adria szépségverseny megyei döntőjén. A Csillag Show Tánc Egyesület rendezvénye Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök fővédnökletével, Paks önkormányzata főtámogatásával és zenés, táncos bemutatókkal zajlott le. A hölgyek farmer–pólóban, bikiniben, majd estélyiben vonultak fel.

A korona Antus Dóra fejére került, a szépségkirálynő 25 éves és harci lakos. Első udvarhölgynek és Paks Szépének a 23 éves, kiskunhalasi Kauz Biankát választotta a zsűri, második udvarhölgy a 23 éves, szekszárdi Bors Flóra Anna lett. Az internetes szavazáson a gerjeni László Laura kapta a legtöbb voksot. A közönség szavazás győztese a tengelici Herczeg Mónika lett, nyereményének felajánlásával a szekszárdi szülészet alapítványa 100 ezer forint adományhoz jutott.

– Azok közé tartozom, akik minden nap tesznek azért, hogy ápoltak, csinosak legyenek – mondta Antus Dóra. – Úgy érzem, ez is számított a versenyen, ahol királynőnek lenni leírhatatlan érzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában