polgári est

2019.03.15. 09:30

Politika, jó ízek és színművészet

Varga Szilvia

Az ötödik polgári esten Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt hallgathatta a közel hetvenfős közönség a Pannónia étteremben. A program fővédnöke, a beszélgetés moderátora Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője volt. A fanyar humoráról ismert művész mesélt gyerekkoráról, családjáról, a nőkről, a haza szeretetéről, illetve több kulisszatitkot is megosztott a Mi kis falunk sorozattal kapcsolatban. Elmondta, hogy a férfiember is keresi az igazit, és szerencsésnek vallja magát, mert megtalálta negyedik feleségében a megfelelő partnert, akivel Ráckevén élnek. Szeret utazni, azonban két nap után mindig hazavágyik. Egyetlen hely volt élete során, ahol a honvágy nem érte el, ez Balin történt, ahol a különleges világ teljesen magával ragadta. Hosszú perceken keresztül beszélt kedvenc hobbijáról, a horgászatról, a művész szívesen készíti el a halból készült ételt is. Az est lehetőséget biztosított arra is, hogy Potápi Árpád Jánost is jobban megismerjék a résztvevők.

A közös beszélgetés során szívesen osztotta meg gondolatait a felvetett témákban, és mesélt egy-két történetet életéből a politikus. Majd a rendezvény hátralévő részében a kulináris élvezeteké lett a főszerep, az étterem különleges ételeiből válogathattak a vendégek: tarja borsmártással, szaftos, szuvidált csirkemell és szűzpecsenye áfonyaöntettel volt a főmenü választék, végül chillis-csokis muffin desszertet kaptak a vendégek málnaöntettel. Igazi csemege volt az est, nem csak az étkek miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában