Pongrácz Sándor-kitüntetés

2019.04.01. 15:30

A lakosság javaslatait várják a paksi díjra

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

A Pongrácz Sándor-kitüntetés adományozására vár javaslatokat a paksi önkormányzat. A díjjal azok tevékenységét ismerik el, akik munkájukkal jelentősen hozzájárultak a település egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez, és e területen kimagasló teljesítményt nyújtottak. Az elismerést páros évben orvos, páratlan évben szakmai munkát segítő egészségügyi dolgozónak ítélik oda, ennek megfelelően idén dolgozói ajánlásokat várnak – hívta fel a figyelmet közleményében a polgármesteri hivatal Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoportja.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami méltóvá teszi a kitüntetésre. A javaslatokat írásban 2019. április 23-ig lehet benyújtani dr. Blazsek Balázs címzetes főjegy­zőhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában