Támogatói Bál

2019.04.10. 10:30

Az udvar térkövezésére gyűjtenek

Varga Szilvia

Fotó: A szerző felvétele

Második alkalommal szervezte meg az Illyés Gyula Gimnázium az Öregdiák Támogatói Bált a Belvárosi Általános Iskolában. Az Öregdiák Egyesület és a gimnázium vezetői vettek részt az előkészületekben.

A bál díszvendége Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívó volt, aki az egyesület elnöke, Tóth Tamás jóvoltából érkezett a rendezvényre. A ráhangolódást a Smooth Criminal nevű fúvósokból álló fiatal együttes biztosította, akik Avicii, Lady Gaga és Michael Jackson egy-egy ismert slágerét is megszólaltatták. Az este folyamán egy fél óra erejéig meglepetésvendégként egy a fővárosból érkező Elvis Presley-imitátor szórakoztatta rock and roll zenével a bálozókat. A talpalávalót a helyi Karawanka együttes húzta hajnalig. Szép számmal gyűltek össze tombolatárgyak is.

Az iskola egy régi tervét valósíthatja meg a támogatásból, az Árkád előtti téglalap alakú terület térkövezését, illetve a bejárat kövezését szeretnék megoldani, azonban további lépéseket kell még tenniük a teljes finanszírozás biztosítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában