támogatás

2019.04.17. 15:30

Félmillióval támogatják a helyi értékeket

Balázs László

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A MOL Alapítvány a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre a Helyi Érték Programot. A második fordulóba jutott projektek között közönségszavazás dönti el, kik nyerik el a félmillió forintos támogatást.

Április 1. és 22. között országszerte 40 körzetben, körzetenként két vagy három civil szervezetre lehet szavazni a kijelölt MOL töltőállomásokon. Tolna megyéből két egyesület pályázik az 500 ezer forintra: az Ozora Községért Alapítvány és a Sárszentlőrinc-Uzdért Egyesület közül csak egyik viheti haza a pénzösszeget.

A szavazatokat Szekszárd kijelölt MOL töltőállomásain – Pásztor út 6. és Csatári torok – lehet leadni. A kiválasztott nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról, és az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni. Az eredményhirdetést május 3-ig megtartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában