verseny

2019.05.10. 16:20

A Gemenc Hangját keresik a versenyen

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

Gemenc Hangja 2019 Szekszárd elnevezéssel énekversenyt rendeznek diákok számára popdal és musical kategóriában a Babits Mihály Kulturális Központban. A május 18-i megmérettetésre május 16-ig lehet jelentkezni négy korcsoportban: gyermek 1.: 6-10 éves korig, gyermek 2.: 11-14 éves korig, ifjúsági: 15-18 éves korig és felnőtt: 19 éves kortól (felsőfokú intézmény hallgatója).

A zsűriben Nagy Anikó Jászai Mari díjas színésznő, énekes, énekművész, Pecze István trombitaművész, a Liszt Ferenc Zeneiskola tanára, a Szekszárd Big Band művészeti vezetője és Ábrahám Zsolt énekes-dalszerző, rádiós-televíziós műsorvezető foglal helyet, a diák zsűrit pedig Csákvári Nikolett, Istlstekker Ivett és Péter Liliána, a Tücsök Zenés Színpad szólistái alkotják.

A jelentkezési lapot a www.szekszardagora.hu oldalról lehet letölteni, további információkat a [email protected] oldalról és a 30/216-4051-es telefonszámon lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában