jótékonyság

2019.05.25. 18:10

Alsónyéken is gyűjtenek majd Andornak

Fekete Dávid

Fotó: Mártonfai Dénes

Kollár Andor története bejárta az országos médiát, ennek hatására többféle jótékonysági akció indult, például kupakgyűjtés, jótékonysági futás. Június elsején pedig Alsónyékre várják a segítőkész embereket.

Kovács Anita a művelődési ház vezetője elmondta, az idei alsónyéki gyereknap rendhagyónak ígérkezik. Az eddigi ingyenes arcfestésen, kézműves foglalkozásokon ezúttal egy jelképes összeg fejében lehet részt venni, az ebből befolyó összeget pedig Andornak és családjának ajánlják fel. A tervek szerint a fiúk kalózos, a lányok pedig tündéres tematikában alkothatnak kedvükre. Emellett légvárral és színpadi műsorral is készülnek a szervezők. Az Alsónyéki Hagyományőrző Együttes felnőtt csoportja, valamint a Best Street Team produkciói teszi még színesebbé a napot.

A Kollár család – háláját kifejezvén – egy íjászpályát is kialakít, ahol bárki ingyen kipróbálhatja Andor kedvenc sportját.

Ma pedig a Rotary Club Baja szervezett jótékonysági futást vagy sétát. A regisztrációs díjat a családnak ajánlják fel. Kupakgyűjtési akció is indult, Szekszárdon az Alma gyógyszertárba lehet vinni a kupakokat, ahol már szépen telik az edény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában