díj

2019.05.05. 13:00

Díjat kapott a Családbarát

TN

Fotó: Shutterstock

Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapott a szekszárdi Ízlelő családbarát étterem. Mint arról a ­turizmusonline.hu tájékoztatott, a tavalyi turisztikai rekordév után újabb rekordszámú, összesen negyvenegy pályázó mérette meg magát a Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatán, és közülük huszonnyolc szálloda, valamint tizenegy étterem vehette át a minősítést április 23-án.

Így összesen jelenleg száznégy szolgáltató – hetvenöt szálloda és huszonkilenc étterem – jogosult a hazai Q-logó, valamint az európai Q-s minősítés használatára. A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsítórendszer éttermek és szállodák számára.

A több száz kérdésből álló önminősítést követően a jelentkezőket próbavásárlások során az MTÜ szakemberei ellenőrzik, és visszajelzést is adnak a pályázóknak a fejlődési lehetőségekről.

A díjat három évre ítélik oda, ezen időszak alatt további utóellenőrzések is várhatóak. Az évente meghirdetett program célja, hogy a szolgáltatókat segítse minőségi munkájukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában