a tehetségek napja

2019.06.03. 10:30

A diákok készítette filmeket is vetítettek

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Tehetségnapot tartottak nemrégiben az I. Béla Gimnáziumban. Csizmazia Ferencné pedagógus elmondta, hogy a Tehetségek a művészetek ölelésében című program során a diákoknak a meghívott vendégek – Kis Pál István író, költő, Adorjáni Endre szobrász, Csötönyi László rádiós műsorvezető és Kutny Gábor televíziós riporter – tartottak előadást, és engedtek betekintést munkájukba. Emellett Főglein Liza Kató és Csizmazia Dóra, a Csizmazia Alapítvány mentoráltjai is meséltek pályájuk alakulásáról, a nehézségekről, a kudarcokról és a sikerekről is.

A programban műhelybeszélgetés is szerepelt, amely az egymástól való tanulást és a jövőbeni tehetségsegítő munka javítását szolgálta, illetve lehetőséget teremtett a tapasztalatok megosztására és a tanulságok levonására is. Zárásként levetítették azokat a kisfilmeket, amelyeket a diákok készítettek. Az alkotás során fejlődött a fiatalok kritikai gondolkodása, és a komplex személyiség-, készség- és képességfejlesztéshez is hozzájárult a feladat – tette hozzá a pedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában