megmérettetés

2019.06.01. 14:30

A legszebb rajzokat díjazták

Ihárosi Ibolya

Fotó: Makovics Kornél

Kiosztották a vérellátó szolgálat rajzpályázatának díjait, amelyeket Dezsőné dr. Siba Krisztina, a vérellátó régió igazgatója és dr. Pászthy Vera, a területi vérellátó vezető főorvosa adott át. Mint elhangzott, a pályázatot hagyományteremtő szándékkal írták ki. A szakmai elbírálás során a műveket az elkészítés technikája, valamint az életkor alapján négy kategóriába sorolták. A díjazottak oklevelet és ajándékcsomagot kaptak a támogatók – a DM, a Pátria Papír Szaküzlet, a Pátrix Papír Írószer Nyomtatvány Szaküzlet, a Levélpapír Szak­üzlet és a Korrekt Üzletház – jóvoltából.

A pályázatra tizenkilenc rajz érkezett. A tizennyolc egyéni helyezett közül négy első, hét második, hét harmadik díjat ítéltek oda. Különdíjat kapott az az alkotás, amelyet egy osztályközösség készített el, kiadtak egy közönségdíjat is.

„Sárga” kategóriában Viszti Virág Fanni, a Szivárvány Iskola 4. osztályos tanulója, „kék” kategóriában Radó Bertalan, a Baka István Általános Iskola hétéves tanulója, „piros” kategóriában Radó Sára Jázmin, a Baka István Általános Iskola kilenc éves tanulója, „zöld” kategóriában Báter Alíz, a PTE IGYK Gyakorló iskola tizenegy éves tanulója részesült első díjban. A közönségdíjat Radó Sára Jázmin alkotása kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában