fesztivál

2019.06.07. 09:30

Kezdődik a Pünkösdi Hal- és Vadünnep

TN/TEOL

cof

Fotó: TN

Pünkösdi Hal- és Vadünnep kísérő rendezvényeként nyílt meg csütörtökön Retkes Tamás (képünkön jobbról) fotográfus Gemenc című kiállítása a Vármegyeháza folyosógalériáján. A következő napokban emellett számos gasztronómiai és kulturális élmény várja azokat, akik a megyeszékhely nagyszabású programján keresnek kikapcsolódási lehetőséget.

A műsorok négy napon át kínálnak élményeket gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Egy részüket a szekszárdi és szekszárdi kötődésű együttesek biztosítják, az országosan ismert vendégek mellett. Fellép többek között a Hősök, a Csurgó zenekar, a Marko Markovic Brass Band, Király Viktor, Halász Judit és zenekara. Itt lesz a Cotton Club Singers, Fenyő Miklós, a Budapest Ragtime Band, Nagy Feró és a Beatrice, illetve a M.É.Z. együttes is – mint arról korábban már beszámoltunk.

A gasztronómia területén főszerepet kapnak a hal- és vadételek, és borból sem lesz hiány. Kínálatukban a korábbiakhoz hasonlóan szerepelnek tradicionális ételek – vadpörkölt, halászlé, paprikás lisztben sült keszeg –, ugyanakkor meglepetésként kínálnak például angolnát is. A Liszt Ferenc téren pedig Étkes udvar tárja ki a kapuit.

A részletes programot ITT, a kapcsolódó útlezárásokról szóló írásunkat pedig ITT találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában