fesztivál

2019.06.10. 18:10

Rockerek, motorosok és még trabisok is találkoztak Gerjenben

TEOL

Fotó: Molnár Gyula

Tizenegyedik alkalommal tartották meg a hétvégén a Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozót, amelyre persze nem csak a motorral érkezőket várták. Többek között, és immár nem első alkalommal, a programokhoz kapcsolódott a Tolnai Trabant-Wartburg Team éves találkozója (XV. Trabant-Wartburg és Keleti Autók Találkozója). Az NDK autócsodák szerelmesei most is azért jöttek össze, hogy néhány napot együtt töltsenek, miközben a fesztiválra érkezők megszemlélhették retró járműveiket.

Természetesen kétkerekűekben sem volt hiány a helyszínen, többek között az Alisca Legends szekszárdi motoros baráti társaság vasait is megcsodálhatták az érdeklődők.

Persze a főszereplő a rock zene volt. Számos neves banda vette birtokba a szabadtéri színpadot, szombaton este pedig a Tankcsapda is leadta 30 éves jubileumi koncertjét. Lukácsék most zavartalanul végigjátszhatták számaikat, nem úgy mint tavaly, amikor vihar miatt félbe kellett szakítaniuk a bulit. Lévén jubileumi koncertről volt szó, az elmúlt három évtized legnépszerűbb számaiból válogattak. Az sem maradt hoppon, aki az Adjon az ég! vagy A legjobb méreg szövegét szerette volna torkaszakadtából énekelni a debreceni bandával, és az sem, aki az Örökké tart lágyabb dallamaihoz óhajtott csatlakozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában