Pro Urbe emlékérem

2019.07.24. 10:30

A lakosság javaslataira számítanak a döntésben

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Pro Urbe emlékérem, illetve a díszpolgári cím adományozására vár javaslatokat a paksi önkormányzat. A polgármesteri hivatal turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoport közleményében azt írják, a díszpolgári cím azoknak a tevékenységüket nemzetközi vagy országos szinten kimagaslóan művelő személyeknek ítélhető oda, akik származásukkal vagy munkásságukkal kötődnek Pakshoz, tevékenységük a város fejlődésére jelentős hatást gyakorolt.

A Pro Urbe Emlékérem azoknak adományozható, akik, illetve amely szervezetek tevékenysége a város gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődésében kiemelkedő jelentőségűnek bizonyult. Mindkét díjat az október 23-i városi ünnepségen adják át.

Paksi lakosok és szervezetek tehetnek javaslatot a kitüntetett személyére, amit indoklással együtt a jegyzőhöz kell eljuttatni a Paksi Polgármesteri Hivatalba (Paks, Dózsa Gy. út. 55–61.) 2019. augusztus 23-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában