önkormányzat

2019.08.16. 20:00

Bemutatta bátaszéki jelöltjeit a Fidesz-KDNP

TN

Forrás: TN

– Polgármesterváltó hangulat van Bátaszéken! – kezdte Horváth István országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatót az Iparos Házban, majd bemutatta dr. Tölgyesi Márkot, a Fidesz-KDNP pártszövetség polgármesterjelöltjét és önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy az elmúlt évi parlamenti választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeként több mint 1700 szavazatot kapott Bátaszéken, ami egyben azt is jelenti, hogy a Fidesz-KDNP-nek több mint 50 százalékos támogatottsága van itt.

Fontosnak tartja, hogy a városnak legyen polgármestere, aki a városlakók érdekeit képviseli és ne a polgármesternek legyen városa, melynek köszönhetően a polgármester sérelmei lassítják a település fejlődését. „Egy város nem lehet ellenzékben” – hangsúlyozta a képviselő.

Dr. Tölgyesi Márk jogász az Agrárminisztérium Vidékfejlesztő Államtitkárságán dolgozik. Tősgyökeres bátaszéki. Jelentős önkormányzati tapasztalattal rendelkezik, több éven keresztül aljegyzőként dolgozott Bátaszék közeli településeken.

Dr. Tölgyesi Márk hangsúlyozta, hogy számára nagy megtiszteltetés Bátaszék polgármesterjelöltjének lenni, hiszen ez a gyönyörű város az otthona, itt kíván letelepedni, családot alapítani és a közigazgatási és önkormányzati tapasztalatát felhasználva szolgálni kívánja a város lakóit. Fontos számára, hogy a képviselő-testületbe olyanok kerüljenek be, akik hasonlóan gondolkoznak Bátaszék jövőjéről, dolgozni és tenni kívánnak a közösségért.

A Fidesz-KDNP egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei Bátaszéken: dr. Kostyálné dr. Kovács Klára, dr. Szabó Ákos, dr. Puskás Imre, Bognár Jenő, Papp Dávid, Molnár Péter, Farkas András, Zsikó Zoltán.

Borítókép: A Fidesz-KDNP egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei, középen dr. Tölgyesi Márk polgármesterjelölt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában