ezeréves évforduló

2019.08.11. 18:10

Jubileumi falunapot rendeztek Madocsán

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött kép

Első írásos említésének ezeréves évfordulóját ünnepli idén Madocsa, így ez a különleges évforduló határozza meg ebben az évben a település rendezvényeit. Szombaton a falunap szolgálta a lakosság kikapcsolódását. Az érdeklődőket Gelencsérné Tolnai Klára polgármester köszöntötte, majd a színpadon különböző műfajok képviselői váltották egymást, hogy mindenki találjon kedvére valót.

Kurkó József és Tótpál Szilvia operettműsort adott, illetve fellépett a Madocsai Hagyományőrző Néptánc Egyesület és annak utánpótlás csoportja. Szórakoztatta a közönséget Varga Miklós, Delhusa Gjon, Henna és Ferry, a Groovehouse, Kicsy Julio pedig táncos produkciójával színesítette a programot. A gyerekeket a Virgonckodó játszóparkban népi fajátékok, buborékfújó játszóház, arcfestés és lufihajtogatás várta, míg a nyugdíjas klub tagjai lángost sütöttek a vendégek számára.

A rendezvényhez a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány, valamint helyi vállalkozók nyújtottak támogatást, és a tombolasorsolásra is sok felajánlás érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában