adomány

2019.08.07. 18:10

Ismét segített a Rotary Club

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

Pavilonokkal gazdagította a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ 1. számú Gyermekotthonát a Rotary Club Szekszárd. Dr. Kiszler Gyula elnök elmondta, hogy régóta jó kapcsolatot ápolnak az intézménnyel, és az ő részükről vetődött fel a gondolat, hogy jó lenne olyan találkozóhelyet kialakítani, ahol egy-egy család nyugodtan le tud ülni és zavartalanul beszélgethetnek. Eddig egy benti nagy terem szolgált találkozóhelyül, ám ott, ha többen igénybe vették, hiányzott a meghittség.

A Rotary Club Szekszárd három pavilont állíttatott fel ezért az udvaron, és ezek környezetét is rendbe tették. Ezek alatt nyolc-kilenc ember is kényelmesen elfér, és elkülönülve lehetnek együtt a családok, találkozhatnak gyermekükkel a szülők, a hozzátartozók, a nevelőszülők.

Dr. Kiszler Gyula a közeljövő terveiről is beszélt. Elmondta, hogy minden évben visznek hátrányos helyzetű gyerekeket a Jobb velünk a világ elnevezésű rendezvényre. Így lesz ez idén is, amikor újabb gyerekeket ajándékoznak meg a különleges élménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában